Vizita ofiţerilor din Programul postuniversitar de formare şi dezvoltate profesională continuă în conducere strategică, din cadrul Facultăţii de comandă şi stat major din Departamentul de conducere strategică al Universităţii Naţionale de Apărare ,,Carol I ”

        Miercuri, 18 mai a.c., Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Sprijin de Luptă ”General Eremia Grigorescu” a primit vizita ofiţerilor din Programul postuniversitar de formare şi dezvoltate profesională continuă în conducere strategică, din cadrul Facultăţii de comandă şi stat major din Departamentul de conducere strategică al Universităţii Naţionale de Apărare ,,Carol I ”, conduşi de către colonel prof. univ. dr. Laurenţiu GRIGORE.
        Vizita a debutat cu o prezentare susţinută de către comandantul Şcolii, colonel Constantin DOBRE, care a evidenţiat câteva elemente privind istoricul instituţiei, misiunea de bază, precum şi formele de pregătire, cu accent pe redimensionarea cursurilor pentru perioada imediat următoare .
         Locţiitorul comandantului, colonel dr. ing. Aurel IACOBESCU a detaliat tipurile de cursuri care se desfăşoară în şcoală: de formare, de carieră şi de perfecţionare/specializare pentru ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri şi soldaţi, gradaţi profesionişt .
         În continuare, ofiţerii cursanţi au vizitat sala de tradiţii a Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi de Sprijin de Luptă ,,General Eremia Grigorescu”, precum şi alte obiective, cum ar fi poligonul redus de artilerie, una din facilităţile destinate simulării tragerilor de artilerie.
         Întâlnirea s-a dovedit a fi un bun prilej de schimb de experienţă, între militarii din categoriile de forţe ale Armatei României.