4 aprilie 2017 - o echipă CIMIC din cadrul Batalionului 1 CIMIC şi o echipă Civil Affairs din SUA au executat activități specifice de pregătire şi instruire cu ofiţerii cursanţi din cadrul Centrului de Instruire pentru Artilerie Terestră şi Artilerie Antiaeriană “Ioan Vodă”

         Marţi, 04 aprilie 2017, o echipă CIMIC din cadrul Batalionului 1 CIMIC şi o echipă Civil Affairs din SUA au executat activități specifice de pregătire şi instruire cu ofiţerii cursanţi din cadrul Centrului de Instruire pentru Artilerie Terestră şi Artilerie Antiaeriană “Ioan Vodă ” .
        Delegaţia condusă de căpitan Amanda Van Duynhoven, US Army Civil Affairs, a fost primită de comandantul şi locţiitorul comandantului Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi de Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu”.
         Activitatea a făcut parte din exerciţiul „CIMIC Victory” destinat cooperării dintre populaţia civilă şi militari. In acest context echipa mixtă de militari a prezentat în detaliu rolul, misiunile şi obiectivele structurilor CIMIC/Civil Affairs, modul de acţiune în tară şi în teatrele de operaţii.